11.9.2011

Kirjallisuushöpinät ilman kirjoja

Olen aina halunnut pitää kirjablogia, mutta jostain syystä sen pitäminen loppuu aina ennenkuin se edes alkaa. Nyt kun olen viimein onnistunut pitämään toista blogiani elossa edes hetken on itseluottamusta karttunut edes vähän! Kokeillaan siispä uudelleen ja paremmalla onnella.
Olen 19-vuotias naisenalku, joka aloitti juuri opintonsa amkissa Kirjasto- ja tietopalvelut linjalla, eli on minusta tuleva kirjastotäti. Nutturaa en kuitenkaan suostu laittamaan, eikä hiusten pituus siihen riittäisikään. Kirjoja on tullut luettua pikkutytöstä asti ja sitä ennen tarinat saivat hiljaiseksi. Muuten juoksin ja huusin ympäri taloa. Se on varmaan syy miksi sain kuunnella niin paljon tarinoita, jonka takia luen niin paljon kirjoja ja siten myös syy tämän blogin aloittamiseen. Kaikilla tarinoilla on syynsä.
Kopioin alkajaisiksi toisen blogini puolelta jo kirjoittamani kirjaesittelyn/arvostelun tänne, ja tulevaisuudessa postailen niitä vain tänne puolelle.
Mikäli joku jaksaa lukea tai jopa ehdottaa jotain kirjaa luettavaksi, ne otetaan mielellään ja hymyssäsuin vastaan. (:
Olen aina halunnut edistää kirjallisuutta ja ihmisten intoa lukemiseen, joten toivottavasti joku löytää täältä jotain luettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti